Facebook Yorum Alanı Nasıl Kapatılır | NettaCompany
Facebook Yorum Alanı Nasıl Kapatılır

Facebook Yorum Alanı Nasıl Kapatılır

Günümüz dünyasında teknolojinin gelişmesiyle birlikte ortaya çıkan sanal platformlar gündelik hayatımızda yer almaya başladı ve gün geçtikçe hayatımızdaki yerini sağlamlaştırıyor. Bu sanal platformlardan birisi de Facebook. Facebook insanların birbiriyle arkadaş olmasını, dünyanın bir ucundan diğer ucuna bağlantı kurmasını sağlayan bir kuruluştur. Sadece iletişim alanında değil, video oyun alanında da başarı göstermiştir. Ayrıca Facebook üzerinden ciddi bir ticaret de söz konusudur. Söz konusu ticaret ilgilenilen ürün adına açılan gruplarda yapılır.

Facebook Kişisel Profil

Facebook size kişisel bir profil sunar. Bunun için sizden kişisel bilgilerinizi ister. Bu profilde istediğiniz yazıları dilediğiniz fotoğrafları paylaşma özgürlüğü sunar. Ayrıca herhangi bir gruba katılımcı olarak katıldıysanız orada da yöneticilerin belirlediği kurallar doğrultusunda paylaşım yapabilirsiniz. Buna ek olarak kendi grubunuzu kurabilir, arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Kişisel profiliniz ile beğendiğiniz sayfaların gönderilerine ifadeler bırakabilir, yorum yapabilirsiniz.

Yorumlar

Facebook üzerinden kendi profilinizde yaptığınız paylaşımlara olumlu ya da olumsuz yorumlar gelebilir. Bazı olumsuz yorumlar sinir bozucu olsa da kulak arkası etmek, görmemezlikten gelmek en doğrusudur. Bu tavırla beraber olumsuz yapan kişi dikkate alınmadığı için bir sonra ki paylaşımınız da olumsuz yorum yapmayı bırakabilir. Bu noktada herkesten aynı reaksiyonu beklemek gerçek dışı olur. Bazılarını görmemezlikten gelseniz bile daha da olumsuz yorumlar yapabilir. Bu çoğu zaman hakarete veya küfre kadar uzanır.

Facebook Yorumlarını Nasıl Kapatırız?

Facebook’da gönderilerinizin altına gelen olumlu ya da olumsuz yorumlarla uğraşmamak istiyorsanız bu noktada Facebook yorumları kapatma özelliği ile size yardımcı oluyor. Üstelik Facebook yorumlar kısmını kapatmak da oldukça basit. Öncelikle yorum yapılmamasını istiyorsanız bir paylaşım yapmanız gerekir. Bu fotoğraf, video veya bir yazı olabilir. Gönderinizin paylaşımı tamamlandıktan sonra gönderinizin sağ üst köşesinde yer alan aşağıya doğru bakan kısma tıklayın. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra karşınıza bir menü çıkacak. Bu menüde ”Yorum yapmayı kapat.” Seçeneğine tıklayın. Ve işleminizi bitirin. Bunun sonucunda paylaştığınız gönderiyi tekrar yorum yapmaya açmadığınız müddetçe hiç kimse paylaştığınız gönderiye yorum yapamayacaktır. Dilerseniz tekrar yorum kısmını açabilirsiniz.

Bir cevap yazın